Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Detalii ascunse de la nunta anului! Andreea Bălan a recunoscut: „Am înnebunit!”

 
+6 click pentru
galerie

Andreea Bălan a făcut cununia religioasă cu George Burcea. Artista a avut o serie de peripeții de la cel mai important eveniment din viața ei.

De pe patul de spital, în cel mai greu moment al vieții, Andreea Bălan a început să se gândească la nunta perfectă. Într-un timp record, cu mult ajutor de la profesiniști, jurata „Te cunosc de undeva!” a reușit să organizeze o nuntă perfectă! 

„Este foarte greu să organizezi o nuntă! Am căpiat, am înnebunit!”, a recunoscut Andreea Bălan.

„În biserică, mi-am dat masca jos. Până să intru în biserică, eram persoana publică Andreea Bălan. Apoi, datorită bunicii, care era în primul rând, am plâns toată slujba. Mi-a trecut prin față toată viața, care nu a fost deloc ușoară”, a povestit Andreea Bălan.

Interviul integral, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI