Antena Căutare

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor! „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

Deși ne-am tot rugat de ruleta personajelor să își dezvăluie identitatea, ea preferă să rămână aceeași năstrușnică discretă, pusă pe șotii, care surprinde atât concurenții, cât și publicul care iubește și așteaptă atât de mult show-ul Te cunosc de undeva!. Cum nimeni nu a reușit să afle cum o cheamă în buletin, ce coafură are și dacă îi plac prăjiturile, noi ne-am mulțumit să îi luăm un interviu, cu puțin timp înainte de sâmbătă, 7 septembrie, când la Antena 1 începe cel de-al 14-lea sezon al transformărilor.

Deși ne-am tot rugat de ruleta personajelor să își dezvăluie identitatea, ea preferă să rămână aceeași năstrușnică discretă, pusă pe șotii, care surprinde atât concurenții, cât și publicul care iubește și așteaptă atât de mult show-ul „Te cunosc de undeva!”. Cum nimeni nu a reușit să afle cum o cheamă în buletin, ce coafură are și dacă îi plac prăjiturile, noi ne-am mulțumit să îi luăm un interviu, cu puțin timp înainte de sâmbătă, 7 septembrie, când la Antena 1 începe cel de-al 14-lea sezon al transformărilor.

  • Cu ce personaje ne surprinzi, dragă ruletă, în acest nou sezon al transformărilor?

Sunt surprinsă și fericită că, după atâția ani, show-ul Te cunosc de undeva! este atât de iubit și așteptat de public. Dacă cineva are impresia că am îmbătrânit sau am obosit, se înșală. Energia concurenților și așteptarea asta nemaipomenită din partea publicului îmi dau o forță fantastică, iar show-ul va fi mai energic și mai proaspăt ca niciodată.

  • Vor exista personaje în premieră? Sau momente pe care încă nu le-am văzut pe scena de la „Te cunosc de undeva!”?

Nu-s așa de fraieră să divulg ceva din ce veți vedea din 7 septembrie. Ceea ce îți pot spune este că vom râde în hohote, vom lăcrima puțin de emoție și ne vom face performanțe artistice pe care nu le-ați mai văzut până acum.

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor!  „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

E primul sezon cu o distribuie asa-zis internațională

  • Cum îți par concurenții acestui sezon?

De fiecare dată când vine o nouă trupă de artiști, o iau de la capăt. Unora trebuie să le mai tai din fițe, altora să le adaug niște curaj. Cum să mă supăr pe Liviu Vârciu că întârzie la filmări când eu îl iubesc atât de mult? Cum să nu mă enervez când Monica Anghel refuză să cânte și ea măcar o notă falsă? Când Bella Santiago e mereu perfectă, cum să nu îi dau personaje care o pun direct în coada clasamentului...?!?!? Sunt mai ocupată ca oricând.

Diana Matei e mai serioasă decât ceasul, Sorana e ca un soare, pe Mister Dirli Dirli (Grigore Gherman) îl căutăm cu toții prin culise ca să-l aducem în cabine și pleacă de nebun acasă machiat în personaj, Ada și Cornel Palade sunt ba fiica și tata, ba pisica și șoarece, Cezar și Șerban nu își mai pot împărți travestiurile și se bat pe peruci și tocuri... Asa e, în acest sezon, gradinita Te cunosc de undeva! Sunt adorabili și, of, parcă văd că mâine-poimâine e gata și ne despărțim de ei cu greu, asa cum am făcut și cu alții înainte...

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor!  „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

  • Pentru prima dată, avem și concurenți „exotici”, ca să le spunem așa. Dar și duete în premierî.

Da, e primul sezon cu o distribuie asa zis internațională: Bella Santiago este filipineză, Sorana Darclée Mohamad are o origine pe care i-o divulgă însuși numele, iar Grigore Gherman provine din Ucraina. Să vedeți cum cântă o filipineză o piesă românească de dragoste de ne plâng operatorii în timp ce filmează!

E un sezon cu imens potențial: vârste diferite ale concurenților, publicuri diferite, abordări diferite. Îi voi stoarce de puteri, pentru că sunt foarte talentați.

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor!  „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

Când a venit Cristi Iacob în juriu, am fost sceptică

  • Cine crezi ca va face cele mai multe travestiuri, în acest sezon?

Nu sunt decisă. Cezar sau Vârciu. Sau, mai bine zis, Cezar și Vârciu. Sunteți de acord că sunt cei mai feminini, nu?

  • N-am mai vorbit de patru ani. Ce alte lucruri remarcabile s-au petrecut între timp pe scena TCDU? Inclusiv tu ți-ai schimbat înfățișarea.

Da, mă bucur că ai observat că dau rar interviuri. S-au întâmplat multe dar, mai ales, s-au legat prietenii. Cred că și în asta constă magia echipei noastre. Performanța artistică e mai spectaculoasă atunci când mediul e unul cald și prietenos. Despre mine... Ce să spun? Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților. Vorbesc cu ei, cu fiecare în parte, îi încurajez când cedează de oboseală, îi cert când îi apucă fițele, sunt mult mai prezentă în culise decât pe scenă. Scena e a lor, a artiștilor.

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor!  „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

  • Cât de bine s-a acomodat Cristi Iacob în juriu, alături de Ozana, Andreea și Temișan?

Când a venit Cristi, am fost sceptică. Fostul jurat al actoriei era prietenul nostru bun. Cristi a știut să devină al nostru fiind el însuși. Un profesionist impecabil și un om cu totul special.

  • La prima noastră discuție îți aminteai că după ce Maria Buză a jucat rolul Edith Piaf, s-a dat pauză de filmare pentru că toată lumea din platou începuse să plângă. Ce alte asemenea momente emoționante știi să se mai fi întâmplat, în cele mai recente sezoane ale show-ului?

Cele mai recente amintiri sunt din acest sezon. Am lăcrimat de câteva ori la repetiții, deși niște oameni răi mă puseseră sub scenă. Dacă am plâns eu sub scenă, sigur o să vă emoționați și voi la TV.

  • Cine dintre concurenti a facut cele mai tari travestiuri până acum?

Aici e o bătălie dură. Picioare are Șerban, frumusețea răpitoare e mereu la Cezar, deși Vârciu cântă ca nimeni altul în travesti. Să nu-l uităm pe Andrei Ștefănescu, foarte competent la travestiurile mai plinuțe.

Dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la ruleta personajelor!  „Sunt zbirul show-ului, dar și mama răniților”

În spatele show-ului sunt discuții destul de dure

Liviu Vârciu si Andrei Ștefanescu îmi spuneau deunăzi că se întorc cu bucurie de fiecare dată la Te cunosc de undeva!, căci pentru ei este o emisiune de suflet. Ce alți concurenti stii ca revin cu drag la Te cunosc de undeva!?

Nu vreau să divulg prea multe însă, în acest sezon, publicul va putea revedea toate stelele transformărilor. Ce vor face ele... O să vedeți.

  • După atâtea sezoane, te mai afectează când se supără vreun concurent pe tine?

În spatele show-ului sunt discuții destul de dure. Și asta pentru că efortul artiștilor este unul major. Munca lor este imensă. Mă enervează că eu trebuie să fiu mereu cea calmă și împăciuitoare. Dar mă descurc bine.

  • Ce așteptări ai în acest sezon de la minunații concurenți? Dar de la jurați? Dar de la prezentatori?

Așteptările mele sunt așteptările publicului, adică foarte mari. Sunt copleșită de cât de mult își dorește lumea ca acest show să revină pe ecran. Am pus aceste așteptări în cârca tuturor concurenților. Le spun mereu că nu au voie să înșele aceste așteptări. Sunt îngrozitor de talentați și trag de ei la maximum. Veți vedea momente cu totul ieșite din comun, performanțe artistice unice. Jurații și prezentatorii sunt familia mea. Ne cunoaștem de când nu aveam copii, trăim momente frumoase și în afara show-ului. E fabuloasă legătura noastră și sunt mândră de toți.

  • Dar de la tine?

Sunt atât de orgolioasă, încât vă promit că sezonul 14 nu va fi ultimul. Și nici penultimul.

Cornel Palade: „N-am vrut să-mi plimb fiica pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor”... Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x