Antena Căutare

Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat „Once upon a December” - VIDEO

Diana Matei a prezentat un moment de poveste emoționant în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat celebra melodie „Once upon a December”.

Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat „Once upon a December” - VIDEO
Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”.

Prin momentul prezentat de ea, finalista Diana Matei i-a invitat pe toți într-un palat de iarnă rusesc, acolo unde prințesa Anastasia retrăiește strălucirea și gloria familiei sale pierdute.

Nu a fost o transformare ușoară, după cum a recunoscut chiar Diana Matei, care, de altfel, a fost amenințată de Ozana Barabancea la repetiții. „Te tund!”, i-a spus jurata, ca să o motiveze să facă totul perfect.

„A fost foarte greu, pentru că piesa asta este iconică și toată lumea se aștepta să audă coloana aceea sonoră! Nu e ușor să fii prințesă!”, a spus Diana Matei.

Andreea Bălan, îndrăgostită de melodia „Once upon a December”, a spus că momentul Dianei Matei a fost exact ca în filmul animat „Anastasia”.

„La nunta mea am vrut neaparat ca valsul să fie exact ca în desenul animat! Am văzut aici momentul din desenul animat! A fost atât de emoționant și atât de frumos! Ai transmis! Atât de sensibilă ai fost! Cred că orice femeie, la orice vârstă, își dorește să fie o prințesă, așa cum ai fost tu în această seară”, a spus Andreea Bălan.

Imediat după ce a văzut momentul, Ozana Barabancea i-a declarat Dianei Matei: „Eu una recunosc că te iubesc!”.

„Uneori, cuvintele murdăresc!”, s-a rezumat la a spune Aurelian Temișan.

Și Liviu Vârciu a încercat să jurizeze… „Elevat”! Și încercarea moarte n-are, nu? „Să știi că ai făcut bine că nu mi-ai dat cuvântul”, i-a spus apoi lui Cosmin Seleși, după ce l-a admonestat că nu l-a invitat să își spună părerea.

Ada și Cornel Palade au cântat colinde românești, ce încălzesc sufletul, în finala „Te cunosc de undeva!”! Cum l-au făcu... Sorana, fermecătoare în finala „Te cunosc de undeva!”! A cântat „Silent Night”, una dintre cele mai emoționante melodii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x