Antena Căutare

Diana Matei și Marian Cleante, la nunta de hârtie...după 16 ani de relație! „Prima oară când ne-am cunoscut, ne-am certat!”

Diana Matei, noua concurentă a celui de-al 14-le sezon „Te cunosc de undeva!” are motiv de petrecere, cu doar câteva zile înainte de premiera show-ului transformărilor, pe 7 septembrie! Artista și soțul aniversează nunta de hârtie! După un an de căsătorie, celebrul cuplu și-a testat dragostea în direct!

Diana Matei, noua concurentă a celui de-al 14-le sezon „Te cunosc de undeva!” are motiv de petrecere, cu doar câteva zile înainte de premiera show-ului transformărilor, pe 7 septembrie! Artista și soțul aniversează nunta de hârtie! După un an de căsătorie, celebrul cuplu și-a testat dragostea în direct!

Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit, anul trecut, după „doar” 15 ani de relație. Talentatul cuplu și-a testat dragostea la „Agenția VIP”, cu un test fulger!

Primul „Te iubesc” a venit după trei săptămâni. Dar unde s-au întâlnit prima oară cei doi?

„La Sala Palatului, la un spectacol”, au răspuns, în sincron, cei doi.

Mai multe detalii picante despre Diana Matei și Marian Cleante, în materialul video de mai sus!

PREMIERA NOULUI SEZON „TE CUNOSC DE UNDEVA!”

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Este o bombă de talent și energie, dar habar n-are ce calități are! Bella Santiago, interviu exclusiv pentru AntenaPlay... Cosmin Seleși cântă cu trupa, în deschiderea noului sezon „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x