Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Diana Matei a făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în Ionel Tudorache! „Am crescut cu muzica lăutărească”

Diana Matei a făcut spectacol în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”, în travesti! S-a transformat în artistul Ionel Tudorache și a fost acompaniată de taraful Silvian Voicu.

Diana Matei s-a transformat în Ionel Tudorache, la „Te cunosc de undeva!”.

„Are carismă! Are!”, a spus Diana Matei despre artistul pe care a trebuit să învețe să îl imite, interpretând piesa „Nu mi-e necaz că trăiesc".

„Îmi place muzica lăutărească, pentru că cu ea am crescut. Și oricum pe mine mă ajută foarte mult soțul meu (Marian Cleante, n.r.), care a văzut toți lăutarii, cu ei a trăit. Îmi povestește cum se strângeau la masă, că era o lume foarte mică, totuși. Și cum stăteau în bețiile alea două zile și trei nopți, dar frumos”, a spus Diana Matei, la repetiții.

„Eu nu beau. Dacă beau două pahare o să mă vedeți transformată total. S-ar putea să fiu Liviu și Andrei la pătrat”, a adăugat ea, râzând.

Ozana Barabancea, cu un fin spirit de observație, i-a spus Dianei Matei că a văzut că i-a fost frică.

„Ți-a fost frică, pentru că ai o responsabilitate mare și nu te dai bătută niciodată! Te apreciez foarte mult pentru asta!”, a spus Ozana Barabancea.

Cum s-a descurcat, puteți vedea în clipul de mai jos!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube