Antena Căutare

Doamnelor, domnilor, am adus în fața dumnevoastră cei mai îndrăgiți artiști: Ei sunt concurenții noului sezon ”Te cunosc de undeva!”

Vedete consacrate au pășit pe scena „Te cunosc de undeva” de-a lungul a nouă sezoane și au intrat în pielea unor staruri autohtone și internaționale. Cu toții au răspuns unei provocări majore: aceea de a se transforma total.

Vedete consacrate au pășit pe scena „Te cunosc de undeva” de-a lungul a nouă sezoane și au intrat în pielea unor staruri autohtone și internaționale. Cu toții au răspuns unei provocări majore: aceea de a se transforma total.

Sezonul cu numărul zece a luat startul în cel mai frumos mod: alături de noi artiști îndrăgiți în România, dar și de vechi prieteni ai show-ului transformărilor!

Declarăm, așadar, deschisă lista concurenților care vor face spectacol în fiecare sâmbătă, de la 20:00: Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Șerban Copoț, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză.

Deschiderea celui de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” are elemente unice de sunet, lumină și coregrafie, asemenea marilor show-uri internaționale și, în special, concertelor de cel mai înalt nivel.

Show total la "Te cunosc de undeva!" Sezonul 10 debutează sâmbăta aceasta cu cele mai îndrăgite vedete!... Învingătorul revine pe scena ”Te cunosc de undeva!”! Pepe, alături de Maria Buză, un cuplu de milioane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x