Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Duhul i-a îndeplinit dorința! Alin Pascal, marele câștigător al sezonului la „Te cunosc de undeva”

 

Cea mai bună transformare a serii și a sezonului cu numărul 12 de „Te cunosc de undeva” a fost cea a lui Alin Pascal. Finalistul a reușit un moment magic și cu puțin noroc din partea „Duhului” a reușit să obțină marele premiu în valoare de 15.000 de euro, premiu care va fi donat în scopuri caritabile. 

Personajul de poveste pune punct unui nou sezon de poveste al celui mai tare transforming show din România în cel mai spectaculos mod.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe