Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

E timpul să-i CUNOAȘTEM! Dacă pe Ruby, Sore și Anda Adam le știm, cine sunt NOII CONCURENȚI de la „Te cunosc de undeva!”

 
+8 click pentru
galerie

Noul sezon al celui mai iubit show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”, se anunță incendiar! Și nici nu aar avea cum să fie altfel, căci spectacolul, muzica de excepție, cât și valoarea concurenților - toate sunt la superlativ!

Dacă pe Ruby, Sore, Anda Adam, precum și „veteranii” Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îi știm, să face cunoștință cu NOII CONCURENȚI de la „Te cunosc de undeva!” La fel de talentați, însă poate mai puțin familiari nouă, e timpul să îi prezentăm!

 Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir și „Cuza”, solistul trupei “Noaptea Târziu” sunt noii artiști care intră  în jocul transformărilor sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

1. Bianca Sârbu, artista și mama de nota 10*

În prima ediție a celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii, Bianca Sârbu își va intra în noul rol admirabil! Bianca, una dintre cele mai apreciate artiste, a preferat în ultimii ani să se dedice celei mai frumoase meserii din lume: cea de mămică! Din păcate, ea este și mamă și tată pentru copilașii ei, după ce soțul ei s-a stins.

2. Biu Marquetti, cubaneza îndrăgostită de sarmale și iarnă

Artista a venit în România acum 11 ani, tocmai din... Cuba!  Biu  a venit în România în anul 2006, când a fost invitată să facă parte din proiectul Mandinga. S-a îndrăgostit iremediabil de zăpadă, sărmăluțe și muzica Ilenei Sărăroiu.

Are o fetiță superbă, care-i seamănă perfect și care a moștenit talentul mamei!

 3. Alex Vasilache, medic cu acte în regulă     

Solistul trupei Jukebox, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea transfigurat „după dorința ruletei”, v-ar putea spune oricând ce înseamnă coardă vocală, ureche muzicală sau cum se produce din punct de vedere anatomic sunetul.  Alex a absolvit Facultatea de Medicină însă, în 2005, a luat hotărârea să renunțe la cariera de medic, pentru muzică.

 

4. Daniel Max Dragomir

Max Dragomir, unul dintre cei zece artiști-concurenți ai noului sezon “Te cunosc de undeva!”, are voce, studii muzicale și pasiuni pline de adrenalină! Daaaa, îi plac motocicletele, și încă cum!

Dar muzica e priam în topul preferințelor! Cântă ori de câte ori are ocazia, iar ruleta nu ăi dă vreo emoție! de ce? Intră cu ușurință în pielea oricărui artist!

 

5.. Cine este „Cuza”, concurentul în care domnește talentul?

Cel mai tânăr concurent al celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului transformărilor, „Cuza”, solistul trupei “Noaptea Târziu”, are umor și voce cât cuprinde! Pe numele său real,  Iulian-Adrian Popescu, artistul este foarte cunoscut mai ales în rândul noii generații.

Și, da, porecla i se trage de la celebrul domnitor! 

 

Ce personaje vor interpreta Ruby, Alex Vasilache, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Daniel Max Dragomir și „Cuza”, solistul trupei “Noaptea Târziu”, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe