Antena Căutare

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Dorian Popa, cu o transformare in Will Smith, a fost sambata seara lider de audienta la orase

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Dorian Popa, cu o transformare in Will Smith, a fost sambata seara lider de audienta la orase. Show-ul transformarilor prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.007.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.46.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.20), o audienta medie de 9,5 puncte de rating si o cota de piata de 20,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,2%.

Asadar, cei zece concurenti ai actualului sezon au facut spectacol si sambata aceasta la "Te cunosc de undeva!", ingreunand si de data asta misiunea juratilor Ozana Barabancea, Andreea Balan, Aurelian Temisan si Andrei Aradits. Astfel, Misha s-a transformat in Kamelia si a interpretat un cântec de “Amor”, pentru amatorii de ritmuri intense și stroboscoape, Lucian Ionescu l-a imitat pe Sean Paul si a facut show alaturi de dansatoarele din baletul condus de Furnica, in timp ce Amna i-a pus la treabă pe instrumentiștii din taraful lui Silvian Voicu și s-a transformat într-o moldoveancă fără egal, Mioara Velicu. Dima Trofim a realizat un travesti în premieră absolută pe scena show-ului, Minodora, în timp ce Maria Buză și Pepe i-au invitat pe toți cei de fata si pe telespectatori la o petrecere de machedoni, transformati in Cornelia Rednic și Gigi Sima. Adina Răducan a cântat în travesti ca Enrique Iglesias, Nico a imitat-o pe indrazneata cântăreață canadiană Melanie Fiona, în timp ce Șerban Copoț a încins jocul și atmosfera la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Radu Ille.

De asemenea, sărbătoarea muzicii românești care deschide fiecare gală a acestui sezon a avut sambata aceasta un invitat romantic și visător: Gabriel Dorobanțu, care a venit să cânte în premieră la “Te cunosc de undeva!” "Hai, vino iar in gara noastra mica", "Tu esti speranta mea" si alte referene celebre din repertoriul propriu, alături de Florin Ristei și FreeStay.

Cea mai buna transformare a serii a fost cea realizata de Dorian Popa, care l-a imitat pe Will Smith, un artist pe care îl admiră foarte mult.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

A fost seara lui... Dorian Popa a fost numărul 1 la „Te cunosc de undeva!”... Prima apariţie publică a Andreei Bălan după ce a născut! Imaginile vorbesc de la sine: "Sunt o mireasă..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x