Antena Căutare

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara!

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Adina Raducan, cu o transformare in Bruno Mars, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a sasea gala a actualului sezon a adunat in fata micilor ecrane 2.015.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.46.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Adina Raducan, cu o transformare in Bruno Mars, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a sasea gala a actualului sezon a adunat in fata micilor ecrane 2.015.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.46.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.18), o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,6%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,1 puncte de rating si o cota de piata de 18,3 %, urmata de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si 15,5 % cota de piata.

Transformări, muzică bună cântată live, coregrafii spectaculoase, mult umor și relaxare au fost sambata seara ingredientele show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Maria Buză și Pepe au imitat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” două stele ale muzicii și cinematografiei de la Paris, Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Misha s-a transformat într-o mulatră cu voce de mezzosoprană, plină de zvâc și fără inhibiții, Rihanna, în timp ce Lucian Ionescu a cântat în travesti precum regina salsei, Celia Cruz. Dorian Popa a pus mâna pe un personaj cu mușchi și piele portoricană, Don Omar, Șerban Copoț a cântat piesa “Somebody To Love”, precum celebrul actor canadian Jim Carrey, iar Amna a interpretat hit-ul “Iubirea schimbă tot” precum Andra. Nico a îmbrăcat straiele populare și a cântat acompaniată de taraful Silvian Voicu transformată în Maria Butaciu, pe când Dima Trofim a urcat pe scenă plin de curaj să imite o ființă de o feminitate aparte, care a șocat o lume întreagă în anul 2014, pe scena Eurovision, prin faptul că purta barbă: Conchita Wurst.

Jurații show-ului transformărilor și Florin Ristei au sustinut si ei un moment artistic, caci au fost cooptați în noua trupă a lui Horia Brenciu, invitatul special al acestei ediții. Astfel, Ozana Barabancea a cântat alături de Brenciu, acompaniindu-se la ukulele, Aurelian Temișan la corn englezesc, Andrei Aradits la clape, Andreea Bălan la marakas, iar Florin Ristei la tamburină. Formatia nou-infiintata s-a destramat insa dupa prima melodie cantata impreuna, din motive pecuniare, lasand loc pe scena cunoscutei HB Orchestra, formata din muzicienii care canta cu Brenciu la toate concertele, inclusiv in turneul national pe care acesta il intreprinde in aceasta perioada.

În cadrul aceleasi ediții, echipa show-ului "Te cunosc de undeva!" a primit un premiu special din partea companiei care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internațional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor. Premiul a fost oferit de domnul Pascal Dalton, director de vânzări pentru Europa Centrală și de Est la Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul "Your Face Sounds Familiar" la nivel internațional, venit special de la Londra.

Cea mai buna transformare a editiei de sambata aceasta a fost aleasa cea realizata de Adina Răducan, care l-a jucat în travesti pe unul dintre cei mai complecși artiști ai zilelor noastre, Bruno Mars.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 15 octombrie 2016

Bruno Mars i-a purtat noroc! Adina a câștigat cea de-a șasea ediție din sezonul X al emisiunii „Te cunosc de undeva”!... Andreea Bălan a stat o săptămână în plus la spital. Motivul care stă în spatele acestei decizii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x