Antena Căutare

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara. Vă mulțumim!

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a avut-o castigatoare pe Misha, cu o transformare in Romica Puceanu, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.052.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a avut-o castigatoare pe Misha, cu o transformare in Romica Puceanu, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.052.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.20), o audienta medie de 9,3 puncte de rating si o cota de piata de 21%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17,8%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 18%, urmata de Pro TV, cu 7,2 puncte de rating si 16,5% cota de piata.

Seara transformărilor totale de sâmbăta aceasta a fost deschisă cu un moment special: celebrul compozitor Horia Moculescu a venit pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale creațiilor sale, alături de Florin Ristei și FreeStay. Momentul a emoționat-o până la lacrimi pe jurata vocilor, Ozana Barabancea, care si-a amintit cum fredona cantecul "Anul 2000", una dintre creatiile maestrului, impreuna cu parintii sai.

Seara de gala de la "Te cunosc de undeva!" a continuat cu transformarile concurentilor, atent urmarite de la masa juriului de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

Astfel, Amna a imitat-o pe Loredana Groza, din perioada începuturilor ei muzicale, și a cântat “Mă întreb ce să fac?”, piesa care i-a adus copilei de 16 ani din Onești trofeul Mamaia, în anul 1986. Nico a dus la bun sfârșit un travesti complicat, transformată în juratul Aurelian Temișan, Dima Trofim a intrat pentru câteva ore în pielea lui Jason Derulo, Dorian Popa a adus-o în show-ul transformărilor pe originala și puternica Dina Vass, în timp ce Maria Buză și Pepe au facut show cu piesa “Shame, shame, shame”, transformați în Cher și Tina Turner. Șerban Copoț a cântat pentru prima data cu un taraf - Taraful Silvian Voicu - muzică de pahar și voie bună, transformat în Tita Bărbulescu, Lucian Ionescu a urcat pe scenă în travesti, ca să o imite pe Christina Aguilera, pe cand Adina Răducan a readus-o la "Te cunosc de undeva!" pe energica și alintata Katty Perry.

Cea mai buna transformare a serii a fost cea realizata de Misha, care a imitat-o pe Romica Puceanu. Cu această ocazie, frumoasa sotie a lui Connect-R a cântat pentru prima dată în viața ei muzică lăutărească.

Sursa: Kantar Media

Copyright:A RMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 5 noiembrie 2016

Nici nu se putea altfel! Misha a câștigat a noua ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!"... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a susţinut primul concert după ce a născut! Cum a arătat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x