Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Emoție, piese celebre și transformări de nota zece. Ce s-a întâmplat în ediția 7, sezonul 14, al emisiunii Te cunosc de undeva!

Emoție, piese celebre și tranformări de nota zece. Ce s-a întâmplat în ediția 7, sezonul 14, al emisiunii Te cunosc de undeva!

te cunosc de undeva

Emoție, transformări de senzație și un show incendiar. Așa se rezumă cea de-a șaptea ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, ajunsă la sezonul 14.

Încă din primul moment, am avut parte de o transformăre de excepție, de ritm și dans, pe acordurile lui Azis, interpretat de Jorge. Atmosfera a fost... ca de Saint-Tropez, iar publicul a fost în picioare.

Al doilea moment al galei cu numărul 7, ediția 14 a show-ului Te cunosc de undeva, a continuat cu Alex și Monica Anghel, în pielea personajelor Feli și Tataee. ”Să cânte trompetele” este îndemnul lansat de cei doi. Ritm de hip-hop, atitudine și voce cât cuprinde, publicul a fost în extaz.

Continuăm seara galei de excepție la Te cunosc de undeva cu Șerban Copoț și Cezar Ouatu, care se transformă în Ionuț Galani și Carmen Șerban, interpretând cunoscuta melodie, ”Palamakia”. Baletul a contribuit și el la ”seara grecească” oferită de cei doi, încingând o horă cum nu s-a mai văzut.

Ruleta i-a purtat noroc frumoasei Bella Santiago! În sezonul 14, ediția 7, artista a făcut show în pielea lui Bruno Mars. Asemănarea a fost izbitoare, vocea unu la unu, deși transformarea nu a fost una chiar ușoară.

O piesă și o intrepretare plină de emoție, pe scena ”Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 7. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ne-au demonstrat că pot fi și extrem de sensibili, nu doar glumeți și puși pe șotii. Cei doi s-au transformat în Linda Ronstadt și Aaron Neville, cântând piesa ”Don´t know much!”.

În sezonul 14, ediția 7, Diana Matei a intrat în pielea personajului Pepe, intrepretând piesa ”Hai” ... și i-a ieșit de minune! Nu i-au lipsit nici pasiunea și nici mișcările cunoscutului artist, ingrediente care sigur au propulsat-o în topul transformărilor din această seară.

Sorana Darclee ne-a făcut să simțim acordurile balcanice prin toți porii. În sezonul 14, ediția 7, Sorana a intrat în pielea personajului Shantel, intrepretând piesa Disko Boy.

De la gala 7, sezonul 14, al emisiunii Te cunosc de undeva nu a lipsit nici momentul de muzică popular, interpretat magistral de Grigore Gherman. În pielea artistei Laura Lavric, atât jocul moldovenesc, cât și costumația l-au ajutat pe artist să intre mai bine în pielea personajului adus de ruletă.

Ultimii, dar nu cei din urmă care au încheiat seria transformărilor au fost Ada și Cornel Palade. One Note Samba este piesa concurenților cu numărul nouă din ediția 7, sezonul 14 al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”

Ada Palade însă a avut de dus tot greul, ea interpretând magistral piesa, cap-coadă! Deși transformarea nu a fost deloc una ușoară, cei doi concurenți s-au descurcat de minune.

La final, câștigătorii au fost anunțați. Marele premiu al serii, în valoare de 1000 de euro a fost câștigat de cuplul Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Premiul, oferit de Fundația ”Mereu aproape” a fost donat doamnei Simona Truică, din județul Teleorman, o mamă care nu-și poate susține financiar cei doi copii. Unul dintre ei este premiant, face arte marțiale de performanță, pictează și vrea să facă o carieră în IT.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro