Antena Căutare

Emoții pe scena de la Te cunosc de undeva! Diana Matei s-a transformat în Monica Anghel interpretând melodia „Chibori”

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Diana Matei s-a transformat în Monica Anghel și a cântat piesa "Chibori".

Diana a avut o provocare destul de grea, pentru că aceasta a avut și pe Monica Anghel originală cu ochii pe ea, iar presiunea s-a simțit din plin. Aceasta a fost însoțită de ansamblu, iar împreună cu acesta au încins atmosfera pe platou, concurenții ridicându-se în picioare și dansând apăsat.

Monica Anghel nu s-a putut abține, iar la finalul momentului a început să cânte refrenul melodiei alături de Diana Matei și să ducă show-ul la alt nivel.

Emoții pe scena de la Te cunosc de undeva! Diana Matei s-a transformat în Monica Anghel interpretând melodia „Chibori”

„Două vorbe ca să fiu concisă, ești de meserie meseriașă și de profesie profesionistă”, a fost comentariul adus Dianei de Ozana Barabancea.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea Dianei Matei mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schimbare totală pe scena de la Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade s-au transformat în Sonny & Cher și au int... Moment senzațional la Te cunosc de undeva! Cezar Ouatu și Șerban Copoț se transformă în Taylor Swift & Brendon Urie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x