Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Explozie de energie pe scena de la „Te cunosc de undeva!” Diana Matei s-a transformat în Radu Ille. Andreea Bălan: „A fost cardio”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la „Te cunosc de undeva!”, Diana Matei se transformă în Radu Ille și cântă piesa „Ș-am să cant”.

În ediţia a patra a sezonului 14 de la „Te cunosc de undeva!”, Diana Matei se transformă în Radu Ille și cântă piesa „Ș-am să cant”.

La pregătire, Diana a muncit mult pentru a face din acest moment unul excepțional! Radu Ille este un personaj plin de energie care nu se controlează foarte mult, în schimb, Diana este persoana care vrea să dețină controlul, iar acest lucru i-a făcut munca și mai grea.

Pe scenă, momentul Dianei a fost unul exploziv. Energia pe care a emanat-o aceasta a transmis ceea ce trebuia, iar juriul a fost uimit.

Concurenții aflați pe canapea, abia reușeau să se controleze și să nu iasă la dans, deși unii chiar s-au ridicat și au dansat!

Andreea Bălan a fost uimită de moment: „A fost cardio!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro