Antena Căutare

Explozie de energie pe scena de la „Te cunosc de undeva!” Diana Matei s-a transformat în Radu Ille. Andreea Bălan: „A fost cardio”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la „Te cunosc de undeva!”, Diana Matei se transformă în Radu Ille și cântă piesa „Ș-am să cant”.

În ediţia a patra a sezonului 14 de la „Te cunosc de undeva!”, Diana Matei se transformă în Radu Ille și cântă piesa „Ș-am să cant”.

La pregătire, Diana a muncit mult pentru a face din acest moment unul excepțional! Radu Ille este un personaj plin de energie care nu se controlează foarte mult, în schimb, Diana este persoana care vrea să dețină controlul, iar acest lucru i-a făcut munca și mai grea.

Pe scenă, momentul Dianei a fost unul exploziv. Energia pe care a emanat-o aceasta a transmis ceea ce trebuia, iar juriul a fost uimit.

Concurenții aflați pe canapea, abia reușeau să se controleze și să nu iasă la dans, deși unii chiar s-au ridicat și au dansat!

Andreea Bălan a fost uimită de moment: „A fost cardio!”

Alex și Monica Anghel sunt rapperi pentru o seară! Aceștia fac show la „Te cunosc de undeva!” în pielea lui Cardi B &... Sorana Darclee ne trezește amintiri printr-un moment magic la „Te cunosc de undeva!”. Aceasta se transformă în Randi și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x