Antena Căutare

Feli face dezvăluiri picante din viața ei! Vedeta acceptă provocarea și vine la super show-ul transformărilor!

Pe Feli o știți mai ales după răsunătorul succes al melodiei „Cine te crezi”, în care era o frumoasă roșcată ce cânta despre iubire.

Pe Feli o știți mai ales după răsunătorul succes al melodiei „Cine te crezi”, în care era o frumoasă roșcată ce cânta despre iubire.

„Cine Te Crezi descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detașarea poate fi foarte grea. Este o experiență prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel puțin am fost martori,” declara Feli.

Acum, Feli Donose este o blondă sexy cu o voce incredibilă, ce te cucerește instant cu vocea ei. S-a făcut remarcată la un concurs de talente, iar acum parcă drumul către succes îi este tot mai neted.

Apoi, cântăreața și-a luat inima în dinți și s-a dus la „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde alături de Speak a răspuns la multe întrebări, dezvăluind detalii picante din viața ei personală.

Recent, Feli i-a uimit pe toți cu o variantă rock a melodiei „Constantine, Constantine”. Artista a venit la Radio Zu alături de The TM Groove și împreună au făcut un show de-a dreptul incredibil.

Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Marea premieră va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 20:30, numai la Antena 1

Theo, roza muzicii românești, vine „pe bune” la „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x