Antena Căutare

Feli și Tataee, de la BUG Mafia, Bruno Mars, Carmen Șerban și Dean Martin urcă, sâmbătă, pe scena de la Te cunosc de undeva!

Cea de-a șaptea gală a transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1, îl are ca invitat pe regele travestiurilor românești. Jorge, căci despre el este vorba,  câștigător al celui de-al doilea sezon al show-ului, încalță din nou pantofii cu toc înalt și revine la Te cunosc de undeva! cu una dintre cele mai spectaculoase transformări ale sale, bulgarul Azis.

Cea de-a șaptea gală a transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1, îl are ca invitat pe regele travestiurilor românești. Jorge, căci despre el este vorba, câștigător al celui de-al doilea sezon al show-ului, încalță din nou pantofii cu toc înalt și revine la Te cunosc de undeva! cu una dintre cele mai spectaculoase transformări ale sale, bulgarul Azis.

La rândul lor, cei 12 concurenți ai actualului sezon au pregătit transformări una și una. Frații Alex și Monica Anghel vor imita un clasic al hip-hopului românesc, Tataee, de la BUG Mafia, și o voce mare, fostă concurentă a show-ului Te cunosc de undeva!, Feli, cu piesa “Să cânte trompetele”, Bella Santiago va avea de dus la bun sfârșit un travesti de 24 de karate, Bruno Mars, în timp ce Ada și Cornel Palade vor imita un cuplu inedit format dintr-o celebră italiancă născută la Paris, Caterina Valente, și unul dintre cei mai mari gentlemani ai showbiz-ului mondial, Dean Martin.

Feli și Tataee, de la BUG Mafia, Bruno Mars, Carmen Șerban și Dean Martin urcă, sâmbătă, pe scena de la Te cunosc de undeva!

Șerban Copoț și Cezar Ouatu vor cânta o melodie grecească celebră, “Palamakia”, însă într-o variantă românească, transformați în Carmen Șerban și Ionuț Galani, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor interpreta un evergreen al anilor ’90, transformați în Linda Ronstadt și Aaron Neville, iar Grigore Gherman va îmbrăca din nou costumul popular, de data aceasta pentru un travesti, căci o va imita pe doamna Laura Lavric.

Feli și Tataee, de la BUG Mafia, Bruno Mars, Carmen Șerban și Dean Martin urcă, sâmbătă, pe scena de la Te cunosc de undeva!

De travestiuri vor avea parte și Diana Matei, căreia ruleta personajelor i l-a oferit spre interpretare pe unul dintre campionii acestui show, Pepe, dar și Sorana Mohamad, care va fi Shantel, câștigător al trofeului BBC World Music, un german cu origini bucovinene care a devenit celebru pentru remixarea originală a muzicii Balcanilor.

Momentele coregrafice ale show-ului vor fi realizate de Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica.

Care va fi cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20:00, în cea de-a șaptea ediție Te cunosc de undeva! a actualului sezon.

Andreea Bălan și George Burcea amână luna de miere: „Cine nu are doi copii nu știe cum este”... Atmosferă de Saint Tropez la Te cunosc de undeva! Jorge a făcut show cu piesa celebrului Azis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x