Antena Căutare

Fericirea are chipul lor! Avem dovada că Liviu Vârciu şi Anda Călin vor face nunta în curând!

Romeo si Julieta varianta modernă sunt si Liviu Varciu si frumoasa lui iubita, Anda Călin. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni şi de atunci nimeni şi nimic nu îi desparte. Mai mult, relaţia lor decurge atât de bine încât cei doi urmează să facă marele pas.

Mireasă o va face Liviu Vărciu pe Anda Călin cât de curând, cel puțin asta o demonstrează comportamentul lui din ultima perioadă. Zilele trecute i-a oferit o seară de neuitat iubitei sale, mai exact, acesta a dus-o pe iubita sa la un restaurant de fițe unde au luat cina împreună. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de un alt cuplu.

Timp de aproximativ două ore, Liviu Vârciu, Anda Călin și prietenii lor au servit cele mai delicioase preparate dar și cele mai fine băuturi. Aceștia nu au ratat ocazia de a sta la povești, iar omul de televiziune a fost, bineînțeles, în centrul atenției. Totuși, Liviu Vârciu nu a uitat-o pe iubita lui cu care a fost foarte atent, asta până la un moment dat, când a intervenit ceva și a trebuit să plece din local.

La un moment dat, Livkiu Vârciu a primit un telefon, iar apoi s-a pregătit să părăsească ,localul în care se afla, pe semne că avea ceva de rezolvat. Astfel, bărbatul și-a lăsat partenera în grija amicilor săi, a chemat un taxi și a luat-o din loc, dar cum nu putea trăi cu gândul că a plecat și a lăsat-o pe Anda singură în local, în drum spre mașină, Liviu Vârciu a întors de mai multe ori capul la iubita sa.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, împreună de un sfert de veac! Anul acesta sărbătoresc nunta de argint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x