Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Fericirea are chipul lor! Avem dovada că Liviu Vârciu şi Anda Călin vor face nunta în curând!

Romeo si Julieta varianta modernă sunt si Liviu Varciu si frumoasa lui iubita, Anda Călin. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni şi de atunci nimeni şi nimic nu îi desparte. Mai mult, relaţia lor decurge atât de bine încât cei doi urmează să facă marele pas.

Mireasă o va face Liviu Vărciu pe Anda Călin cât de curând, cel puțin asta o demonstrează comportamentul lui din ultima perioadă. Zilele trecute i-a oferit o seară de neuitat iubitei sale, mai exact, acesta a dus-o pe iubita sa la un restaurant de fițe unde au luat cina împreună. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de un alt cuplu.

Timp de aproximativ două ore, Liviu Vârciu, Anda Călin și prietenii lor au servit cele mai delicioase preparate dar și cele mai fine băuturi. Aceștia nu au ratat ocazia de a sta la povești, iar omul de televiziune a fost, bineînțeles, în centrul atenției. Totuși, Liviu Vârciu nu a uitat-o pe iubita lui cu care a fost foarte atent, asta până la un moment dat, când a intervenit ceva și a trebuit să plece din local.

La un moment dat, Livkiu Vârciu a primit un telefon, iar apoi s-a pregătit să părăsească ,localul în care se afla, pe semne că avea ceva de rezolvat. Astfel, bărbatul și-a lăsat partenera în grija amicilor săi, a chemat un taxi și a luat-o din loc, dar cum nu putea trăi cu gândul că a plecat și a lăsat-o pe Anda singură în local, în drum spre mașină, Liviu Vârciu a întors de mai multe ori capul la iubita sa.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro