Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Fetiţa Andei Adam a moștenit talentul muzical, dar și pasiunea pentru modă! Artista și micuța Evelin, într-o fotografie de mii de Like-uri

 
+3 click pentru
galerie

Îi seamănă perfect mamei, de la care a moștenit atât talentul muzical, cât și frumusețea. Nu are trac, e prietenoasă, ba chiar are mulți fani! Doamnelor și domnilor, fetiţa Andei Adam este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Micuța cântă, dansează, e pasionată de pian și de sport! În plus, fetița este o micuță fashionistă, iar mama ei o îmbracă în acord cu ultimul trend. 

Vedeta a postat pe pagina ei o fotografie cu ea și Evelin, iar imaginea a primit mii de Like-uri de la fani.  ”Cele mai frumoase!”, ”Superbe!”, au comentat admiratorii divei.

Nu mai e un secret că Anda Adam  este cea mai fericită de când în viaţa ei a apărut micuţa Evelin. Împlinirea artistei se vede pe chip, iar momentele pe care le petrece cu cea mică sunt de nepreţuit. La nici doi anișori, micuţa Evelin este o fetiţă cochetă, iar de acest lucru are grijă mama ei, care i-a făcut o gerderobă la modă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe