Antena Căutare

Fetiţa Andei Adam a moștenit talentul muzical, dar și pasiunea pentru modă! Artista și micuța Evelin, într-o fotografie de mii de Like-uri

Îi seamănă perfect mamei, de la care a moștenit atât talentul muzical, cât și frumusețea. Nu are trac, e prietenoasă, ba chiar are mulți fani! Doamnelor și domnilor, fetiţa Andei Adam este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Îi seamănă perfect mamei, de la care a moștenit atât talentul muzical, cât și frumusețea. Nu are trac, e prietenoasă, ba chiar are mulți fani! Doamnelor și domnilor, fetiţa Andei Adam este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Micuța cântă, dansează, e pasionată de pian și de sport! În plus, fetița este o micuță fashionistă, iar mama ei o îmbracă în acord cu ultimul trend.

Vedeta a postat pe pagina ei o fotografie cu ea și Evelin, iar imaginea a primit mii de Like-uri de la fani. ”Cele mai frumoase!”, ”Superbe!”, au comentat admiratorii divei.

Nu mai e un secret că Anda Adam este cea mai fericită de când în viaţa ei a apărut micuţa Evelin. Împlinirea artistei se vede pe chip, iar momentele pe care le petrece cu cea mică sunt de nepreţuit. La nici doi anișori, micuţa Evelin este o fetiţă cochetă, iar de acest lucru are grijă mama ei, care i-a făcut o gerderobă la modă.

Așa bărbat mai rar: e artist pe scenă și meșter acasă! Cezar Ouatu ascultă seara muzică barocă și e pasionat de bricolaj... Lidia Buble vine, la filmarile pentru "Te cunosc de undeva!", cu Bubbly, cățelușul ei: “E un suflețel vesel, e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x