Antena Căutare

Fiica Ozanei Barabancea a aflat ce a făcut la Evaluarea Națională. Artista a dezvăluit totul despre cum s-a descurcat Gloria

Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a susținut în aceste zile Evaluarea Națională. Jurata Te cunosc de undeva nu s-a ferit să vorbească despre felul în care fata ei s-a descurcat în fața primului examen important din viața sa

Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a susținut în aceste zile Evaluarea Națională. Jurata Te cunosc de undeva nu s-a ferit să vorbească despre felul în care fata ei s-a descurcat în fața primului examen important din viața sa.

Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a trecut cu brio de Evaluarea Nationala. Iar mama ei este mandra foc de reusita adolescentei.

Fiica Ozanei Barabancea a trecut cu bine de Evaluarea Nationala, iar mama ei este mandra foc! Asa ca… Ozana Barabancea s-a gandit sa o rasplateasca pe fiica ei. Si nu oricum! Gloria va pleca alaturi de mama ei la Viena, iar apoi, alaturi de cativa prieteni, intr-un sejur de 7 zile la Barcelona.

“A intrat. Important este ca a intrat la pian clasic. Ea este o tipa foarte timida, acum a prins incredere in ea. Studiaza acum dans macabru (…) Este o piesa foarte foarte grea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau sa avem cat mai multe iesiri impreuna. Daca eu nu ii sustin, cine sa-i sustina? Vom petrece ceva timp noi doua, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am platit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu niste prieteni. O sa mai merg cu ea.”, a declarat Ozana Barabancea la “Răi Da' Buni”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x