Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Monica Anghel și Marcel Pavel au strălucit pe scenă cu piesa "Kalinka"

Monica Anghel și Marcel Pavel au impresionat de fiecare dată jurații "Te cunosc de undeva!" cu transformările lor memorabile.

Monica Anghel și Marcel Pavel au strălucit pe scenă și au interpretat piesa "Kalinka" Galerie
Monica Anghel și Marcel Pavel au strălucit pe scenă și au interpretat piesa "Kalinka"

În aceasta seară, ultimii finaliști ai emisiunii "Te cunosc de undeva!" sezonul 15 sunt chiar Monica și Marcel, care s-au transformat în Alla Pugacheva & Ivan Rebroff și au interpretat piesa "Kalinka".

Așa cum a obișnuit publicul și jurații, Monica Anghel și Marcel Pavel au făcut un moment demn de finală. Cei doi au avut două personaje foarte grele, iar melodia i-a pus în dificultate, deoarece a fost în rusă.

Cei doi au interpretat perfect piesa și au avut o charimsă senzațională, prin care s-au făcut remarcați rapid.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Monica Anghel și Marcel Pavel, în elementul lor ca Laura Pausini și Andrea Bocelli

Artiștii au surprins prin momentul lor unic și au dovedit că își merită locul în marea finală a concursului "Te cunosc de undeva!".

Monica Anghel și Marcel Pavel prestație excepțională pe scena "Te cunosc de undeva!" sezonul 15

Competiția este una strânsă, însă se pare că Monica Anghel și Marcel Pavel au depășit așteptările celor patru jurați, care au rămas cu gura căscată în urma momentului lor.

Cei doi au cântat impecabil, iar jurații, cât și concurenții au urcat pe scenă să danseze, alături de cei doi soliști.

Ultimul moment din sezonul 15 al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost unul de-a dreptul remarcabil și de neuitat.

"Vreau să le spun că eu o ador pe Alla Pugacheva de când eram mică și îți stă foarte bine, ești foarte frumoasă. Îl iubesc și pe Ivan Rebroff, mai ales ca a cântat în cor, ca și mine. Vreau să vă mulțumesc pentru tot acest sezon, iar vorba lui Shakespeare, totul este bine când se termină cu bine", a spus Ozana Barabancea.

"Sper că va plăcut această experiență și că nu ați luat-o personal atunci când v-am mai necăjit. Important este că voi sunteți doi artiști extraordinar de iubiți. Și noi vă iubim și vă respectăm foarte mult, iar tot publicul de acasă aștepta cu nerăbdare acest moment. Felicitări pentru tot sezonul!", le-a mărturisit Ozana Barabancea, care a ținut neapărat să le spună câteva cuvinte frumoase și să îi încurajeze.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu a zguduit scena cu The Dope Show - Marilyn Manson

"Sunteți doi artiști mari ai țării noastre, ne mândrim cu voi și acest moment a fost super plin de energie, iar coregrafia a fost spectaculoasă. Felicitări din tot sufletul, ați fost un cuplu de neegalat în acest show", a completat Andreea Bălan, mândră și entuziasmată de prestația lui Monica Anghel și Marcel Pavel.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Tavi Clonda și Gabriela Cristea, momentul special care a surprins jurații... Finala Te cunosc de undeva 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 15...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x