Antena Căutare

Furnica a revenit la Te cunosc de undeva! ca antrenor-coregraf. Cine este cea care se ocupă de momentele de dans din show

Furnica a revenit la Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului transformărilor. Coregrafa este în spatele tuturor momentelor de dans pe care telespectatorii le pot urmări în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Furnica a revenit la Te cunosc de undeva! ca antrenor-coregraf. Cine este cea care se ocupă de momentele de dans din show Galerie
Furnica a revenit la Te Cunosc de Undeva! sezonul 17

În fiecare săptămână, cele 8 cupluri de la Te cunosc de undeva! lucrează cu profesorii meniți să-i ajute pe concurenți să intre cât mai bine în pielea personajelor. Crina Mardare este profesoara de canto, Adriana Trandafir este profesoara de teatru, iar Furnica este coregrafa care are grijă ca mișcarea scenică să fie unu la unu cu personajul în pielea căruia intră fiecare concurent.

Mai mult, Furnica, pe numele său real Daniela Luca, realizează toate coregrafiile de la Te cunosc de undeva!, pe lângă că îi învață pe concurenți să se miște ca personajele pe care le au de interpretat.

A fost poreclită Furnica în urmă cu mulți ani, pentru că s-a remarcat prin truda ei în sălile de repetiții. Daniela Luca este o coregrafă renumită și pune pasiune în toate proiectele în care se implică, iar Te cunosc de undeva! este un proiect de suflet pentru ea.

Cine este Furnica (Daniela Luca), coregrafa de la Te cunosc de undeva!

Furnica petrece ore în șir în sala de dans de la Te cunosc de undeva! și studiază cu ateție mișcarea personajelor de interpretat, pentru a le oferi cuplurilor participante la show o direcție cât mai clară în ceea ce privește mișcarea scenică. Totodată, Furnica are grijă ca baletul Furnix Team să creeze show-uri de senzație.

Furnica a început să dansese de la vârsta de 5 ani. Daniela Luca (fostă Serafimovici) a absolvit Liceul de Coregrafie Bucuresti, promoția 1995, a dansat în competiții și spectacole mari și de-a lungul timpului a antrenat mulți dansatori.

Furnica este implicată în mi multe proiecte de la Antena 1, ea fiind coregrafa care pregătește momentele pentru iUmor, dar și pentru X Factor.

Pe plan personal, Furinca este mama unui băiat pe nume Andrei Luca. Fiul coregrafei îi calcă pe urme în ceea ce privește pasiunea pentru dans. În 2018, tot la Te cunosc de undeva!, Andrei Luca a dansat cu mama sa și cu baletul pe care aceasta îl conduce, într-o gală tribut Michael Jackson.

Te cunosc de undeva! reprezintă o adevărată provocare pentru artişti, deoarece le pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti, dar şi veleităţile într-ale dansului, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 17-lea sezon. Concurenţi unul şi unul au pornit în provocarea spectaculosului joc al transformărilor, într-un sezon al duetelor. Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Te cunosc de undeva! se va putea vedea în fiecare sâmbătă de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay. Cei care își doresc să revadă edițiile sau să le vadă mai târziu, le pot găsi integral pe AntenaPlay.

Alexia şi Dima, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva! 30 aprilie 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase la premiera sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x