Antena Căutare

Gabriel Cotabiță vine, sâmbătă, la TCDU: “M-am bucurat să aflu că voi fi imitat de Cezar Ouatu”

Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala show-ului “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se va transforma în Gabriel Cotabiță și va avea parte de o surpriză de proporții: pe scenă, alături de el, va urca însuși originalul

Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala show-ului “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se va transforma în Gabriel Cotabiță și va avea parte de o surpriză de proporții: pe scenă, alături de el, va urca însuși originalul.

“Am fost extraordinar de fericit de faptul că am fost imitat de Cezar Ouatu, pe care îl admir foarte mult și pe care îl consider cel mai complex artist din muzica românească modernă. Are niște posibilități vocale excepționale și mă bucur că am avut ocazia să îi și spun asta.... Când am fost invitat la “Te cunosc de undeva!”, am întrebat cine mă va imita. Când mi s-a zis că este vorba despre Cezar Ouatu, am spus: “Doamne, ce bine va fi!”. Și a fost excepțional”, spune Gabriel Cotabiță.

La rândul său, Cezar Ouatu se arată onorat de cuvintele lui Gabi Cotabiță. “Am fost extrem de onorat și de emoționat să-l interpretez pe Gabriel Cotabiță, pe care îl consider o legendă a muzicii românești. A fost o emoție dublă pe care am încercat-o, cu această ocazie, mai întâi atunci când am interpretat piesa sa, apoi, când l-am văzut lângă mine, pe scenă. M-am emoționat până la lacrimi. Mă simțeam ca într-o aură special, avându-l acolo, lângă mine. Vorbele sale mă onorează și mă bucură nespus, mai ales pentru că vin din partea unui artist pe care îl respect din tot sufletul meu”, spune Cezar.

Sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu îl va imita pe Gabriel Cotabiță cu piesa “Noapte albastră”, lansată în anul 1988 și apărută pe primul album solo al acestuia, după o perioadă în care fusese solistul trupei Holograf.

Ce moment vor crea cei doi artiști pe scena show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x