George Burcea, iubitul Andreei Bălan, e topit după micuța Ella! Le-a arătat fanilor poze inedite cu fetița. Fanii: „E superbă!”

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit tăticul unei fetițe. Actorul nu pierde nicio ocazie de a o surprinde pe micuţa Ella în ipostaze inedite. Cu siguranță, „bebelușa” va avea un raft de albume foto atunci când va crește mai mare.

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit tăticul unei fetițe. Actorul nu pierde nicio ocazie de a o surprinde pe micuţa Ella în ipostaze inedite. Cu siguranță, „bebelușa” va avea un raft de albume foto atunci când va crește mai mare.

„5 luni de zâmbete. 5 luni de iubire. 5 luni de fericire. 5 luni de #EllaMaya. #TãticDeFetitã”, este descrierea unei fotografii recente, postate pe Facebook.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Dezvăluirea a fost făcută de artistă luna trecută. De asemenea, iubita actorului, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, a ținut să precizeze că botezul micuței va fi în luna aprilie.

Ultimele știri