Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

George Burcea, soțul Andreei Bălan, declarație emoționantă de dragoste pentru soția lui: „Tu ești modelul meu favorit!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea promovează o colecție de ceasuri de lux, prilej excelent pentru jurata de la „Te cunosc de undeva” să-și întrebe soțul pe Facebook care e modelul lui preferat.

În mod neașteptat și spre surprinderea fanilor, actorul i-a răspuns printr-o frumoasă declarație de dragoste și o fotografie care nu mai are nevoie de nicio descriere.

„Andreea Bălan, tu eşti modelul meu favorit, iar ceasul mi-l aleg în funcţie de ocazie!”, i-a scris George Burcea soției sale. 

 La finalul lunii martie, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în Malibu. Într-un decor de basm, i-a jurat iubire tatălul fetiţei ei şi şi-au promis că vor fi împreună pentru totdeauna.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe