Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

„Dançando lambada ê, dançando lambada lá!”. Grigore Gherman, provocat să cânte ca Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, și să danseze senzual, cu un bărbat la bustul gol!

Grigore Gherman a avut o provocare uriașă, în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”. A trebuit să cânte și să danseze senzual, la fel ca Loalwa Braz, solista trupei Kaoma!

Grigore Gherman, transformat în Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, la „Te cunosc de undeva!”.

Au fost chinuri teribile la repetiții pentru Grigore Gherman, înainte de această transformare!

Nu l-au iertat nici Ozana Barabancea, la canto, dar nici Furnica, la coregrafie.

Nevoit, Grigore Gherman a învățat să cânte și să danseze „Lambada”.

„Eu cred că el luptă cu el însuși. Grigore are o anumită conduită, o anumită sobrietate din care el încearcă să iasă”, a spus Ozana Barabancea.

„Îți dai arama pe față!”, i-a spus Aurelian Temișan concurentului.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video