Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Tarkan i-a purtat noroc! Grigore Gherman este câștigătorul celei de-a șasea ediții din acest sezon a show-ului „Te cunosc de undeva!”

 

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. La finalul unei ediții pline de emoții și de transformări ca la carte, un singur concurent a reușit să acumuleze cele mai multe puncte. Se pare că Tarkan i-a purtat noroc, căci Grigore Gherman este câștigător!

Premiul de o mie de euro oferit în numele câștigătorului celei de-a șasea ediții din al paisprezecelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” va fi donat lui Mihăiță Florea, din Ploiești, un tânăr de 16 ani, singur la părinți, care suferă de o maladie ale cărei crize sunt rezistente la tratament. 

Mihăiță are nevoie de un implant ce i-ar ușura suferința, însă părinții lui nu își permit această intervenție.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI