Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Grigore Gherman își schimbă total stilul la „Te cunosc de undeva!”. Acesta se transformă în Guess Who și cântă „Locul Potrivit”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman se transformă în Guess Who interpretând melodia "Locul Potrivit".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman se transformă în Guess Who interpretând melodia "Locul Potrivit".

Grigore reușește să își schimbe stilul complet și să transmită mesajul lui Guess Who, acompaniat de corul de copii și de decorul din spatele lui. Acesta s-a simțit foarte bine printre copii, ei fiind elevi lui!

După repetiții intense, Grigore Gherman a trecut de la stilul folcloric, la rap-ul românesc, cu toate că încă i se poate simți accentul bucovinean.

Grigore nu și-a schimbat doar stilul vocal, ci și pe cel estetic. Acesta poartă haine largi și și-a ras barba special pentru acest moment!

Aurelian Temișan l-a certat pe Grigore. Acesta își dorea să fie mai relaxat și să transmită mai mult!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro