Antena Căutare

Grigore Gherman își schimbă total stilul la „Te cunosc de undeva!”. Acesta se transformă în Guess Who și cântă „Locul Potrivit”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman se transformă în Guess Who interpretând melodia "Locul Potrivit".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman se transformă în Guess Who interpretând melodia "Locul Potrivit".

Grigore reușește să își schimbe stilul complet și să transmită mesajul lui Guess Who, acompaniat de corul de copii și de decorul din spatele lui. Acesta s-a simțit foarte bine printre copii, ei fiind elevi lui!

După repetiții intense, Grigore Gherman a trecut de la stilul folcloric, la rap-ul românesc, cu toate că încă i se poate simți accentul bucovinean.

Grigore nu și-a schimbat doar stilul vocal, ci și pe cel estetic. Acesta poartă haine largi și și-a ras barba special pentru acest moment!

Aurelian Temișan l-a certat pe Grigore. Acesta își dorea să fie mai relaxat și să transmită mai mult!

Moment emoționant la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Mary J. Blige & Bono... Show senzațional la „Te cunosc de undeva!” Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x