Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

A venit din Ucraina, s-a îndrăgostit de București și este pregătit pentru transformări, la „Te cunosc de undeva!”. Grigore Gherman, interviu exclusiv pe AntenaPlay

A acceptat cea mai grea provocare din cariera sa de artist! Grigore Gherman este gata să dea startul transformărilor, la „Te cunosc de undeva!”, începând de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Interviu în exclusivitate cu artistul, pe AntenaPlay!

A acceptat cea mai grea provocare din cariera sa de artist! Grigore Gherman este gata să dea startul transformărilor, la „Te cunosc de undeva!”, începând de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Interviu în exclusivitate cu artistul, pe AntenaPlay!

Mutarea în București a însemnat o schimbare majoră pentru Grigore Gherman. Concurentul „Te cunosc de undeva!”. Cum era viața artistului în Ucraina?

„Era frumoasă. Era, probabil, mai liniștită, dar frumoasă”, a povestit concurentul. În București, s-a acomodat destul de repede: „M-am obișnuit cu toate. Omul se obișnuiește, își face casa acolo unde se simte el bine, acolo unde are ce face.”

„Cuminte, cu suflet de copil, muncitor”. Așa s-ar descrie Grigore Gherman. Artistul mărturisește că nu și-ar putea închipui viața fără „iubire și cântec”.

Cea mai grea parte de la „Te cunosc de undeva!”?: „Rolurile feminine! N-am mai făcut până acum și încerc să mă obișnuiesc. Cu cele masculine mă descurc mult mai ușor.”

Interviul integral se vede exclusiv pe AntenaPlay!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Foto: Facebook/ Grigore Gherman

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube