Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Ileana Ciuculete a murit! Moment cu adevărat unic pe scena de la „Te cunosc de undeva”. Acum trei ani, Pepe o imita perfect pe regretata artistă

 

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, dar muzica ei va dăinui în veci. Cu un timbru special, artista era foarte greu de imitat, căci vocea ei era una pe care ai fi recunoscut-o dintr-o mie.

Grea misiune i-a dat ruleta lui Pepe în 2014, atunci când i-a fost „scris” să o imite pe inegalabila artistă! În cea de-a VII-a gală din sezonul 6 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a cântat melodia interpretată de Ileana Ciuculete - ”Ciorbă de curcan”.

A ridicat sala în picioare și pe bună dreptate! Cu costum popular, perucă blondă și înflorituri în glas, interpretarea lui Pepe ne va aduce zâmbetul pe buze atunci când ne vom aminti de artistă.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marți, la spital.  A fost prim-solistă la ansamblurile ''Danubius'' din Drobeta Turnu Severin, ''Nicolae Bălcescu'' din Craiova și ''Călușul'' din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe