Antena Căutare

Ilona şi Ristei, transformare de senzaţie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special această la subraţ!”

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor concurenţi care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai puţin de 2563 de transformări.

colaj foto ilona brezoianu si florin ristei te cunosc de undeva sezonul 20 Galerie
Ilona şi Ristei, transformare de senzaţie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special această la subraţ!” | Antena 1

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor concurenţi care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai puţin de 2563 de transformări. Este şi cazul Ilonei Brezoianu şi al lui Florin Ristei, un duo creat chiar pe scena transforming show-ului şi care se mândreşte cu multe momente memorabile. Ruleta a decis să îi provoace încă din prima gală, astfel că le-a adus nişte personaje care i-au scos total din zona de confort.

Citește și: Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Nici nu se putea mai rău!”

Ilona şi Ristei, transformare de senzaţie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special această <pisică> la subraţ!”, sâmbătă, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

„Sunt mult mai înţeleaptă, nu o să mă mai enervez, nu o să mă mai oftic, nu promit!”, şi-a început Ilona discursul la primul antrenament, pentru ca imediat să completeze: „15 ediţii, adică 4 luni în care va trebui să te suport aproape în fiecare zi! Poate aud de la primul antrenament: cântă mai sus, cântă mai jos, tu nu auzi...Nu ştiu ce a fost în capul meu!”. Mai ales că încă din prima gală, vor avea parte de o transformare grea. „E o piesă dificilă, nu oricine poate să o interpreteze!”, a punctat şi profesoara de canto, Crina Mardare, făcând referire la AC/DC – Thunderstruck.

Nu doar pregătirea vocală le va da mari bătăi de cap celor doi concurenţi, ci şi transformarea fizică: „Nu pot să creeeed! Nici unul dintre ei nu are barbă!”, a exclamat Florin, când şi-a dat seama că deşi nu are travesti, tot trebuie să renunţe la look-ul său. Uşor nu va fi nici pentru Ilona, care însă va <împrumuta> nişte păr: „Am cerut special această pisică la subraţ! E un pic mai mare, tocmai ca să fie vizibilă!”, a povestit ea amuzată, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare.

Cum s-au descurcat Ilona şi Ristei cu prima transformare a sezonului 20 Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Nici nu se putea mai rău!”... Connect-R şi SHIFT, nostalgici în prima gală Te cunosc de undeva!: „Melodia aia îmi declanşează emoţii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x