Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

E real sută la sută! Jean de la Craiova i-a speriat pe toți jurații cu apariția sa. Și Rasputin ar fi rămas fără cuvinte!

În a noua ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Jean de la Craiova se transformă în Bobby Farrell (Boney M) - "Rasputin"

În a noua ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Jean de la Craiova se transformă în Bobby Farrell (Boney M) - "Rasputin".

În momentul în care a apărut pe scena Te cunosc de undeva, Jean a lăsat mască întreaga asistență. Ce a urmat după a fost și mai spectaculos pentru că piesa aleasă de ruletă i s-a potrivit perfect și a făcut ca toată lumea să danseze și să cânte alături de concurentul X Factor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube