Antena Căutare

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul”

Sâmbăta aceasta, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată ȋncepând cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu să se ȋntoarcă ȋn copilărie.

imagini cu jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul” | Antena 1

Sâmbăta aceasta, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată ȋncepând cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu să se ȋntoarcă ȋn copilărie, ȋntr-o perioadă când desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la ruletă un moment marca Looney Tunes - Morecambe & Wise - I Tawt i Taw a Puddy Tat.

Citește și: Connect-R faţă ȋn faţă cu...Connect-R sâmbătă, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia să vezi cea mai bună variantă a ta”

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul”

„Tweety este pe sufletul și pe vocea mea, este exact ce trebuie, abia aștept să-l interpretez! Ne va ieși un super moment!”, a declarat Jo, iar Liviu a completat imediat: „Mamă, mamă, ce moment o să ne iasă! Tare rău!”.

Bucuria a fost ȋnsă una de scurtă durată pentru cei doi concurenţi ai transforming show-ului de la Antena 1: ,,Ne-am distrat la antrenamente, dar, când am ajuns la platou, m-a cam luat panica și nu ne-am mai distrat! Să vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”, a mărturisit Jo, speriată de recuzita de pe platoul de filmare. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20.00, ȋn cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Connect-R și Shift au câștigat a opta gală. Cine le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Connect-R faţă ȋn faţă cu...Connect-R sâmbătă, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia să vezi cea mai bună varia... Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute de senzație pe scena emisiunii în gală. Cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x