Antena Căutare

Katy Perry , show total cu "Waking up in Vegas"! Ești tu sau talentata noastră Adina Răducan?

O voce de excepție a fost reprodusă de o altă voce de excepție. Adina a impresionat în ediția din această seară a transforming-show-ului „Te cunosc de undeva”.

O voce de excepție a fost reprodusă de o altă voce de excepție. Adina a impresionat în ediția din această seară a transforming-show-ului „Te cunosc de undeva”.

Katy Perry este una dintre cele mai cunoscute artiste ale muzicii internaționale, iar Adina s-a ridicat la nivelul personajului pe care trebuia să-l întruchipeze. O prestație absolut impresionantă pentru una dintre marile voci ale României și aprecieri pe linie din partea juraților.

Cert e că mezina emisiunii, Adina Răducan, a făcut un show exploziv pe scenă, transformându-se în talentata și inegalabila Katy Perry. V-a plăcut?

Cum sună originalul:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tita Bărbulescu, ai revenit în casele noastre cu muzica lăutărească! Dar, vai, e Şerban Copoț cu perucă și rochie!... Nici nu se putea altfel! Misha a câștigat a noua ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x