Antena Căutare

La 14 ani, artista americană nu era atât de talentată! Nicole Cherry a readus-o pe scenă pe Whitney Houston la "Te cunosc de undeva"! Juraţii au avut lacrimi în ochi!

Acum patru ani, fetiţa-minune a muzicii româneşti, a reuşit să fie protagonista unui moment senzaţional pe scena de la "Te cunosc de undeva". La numai 14 ani, Cireşica a reuşit să readucă în atenţia juraţilor vocea cântăreţei Whitney Houston.

Acum patru ani, fetiţa-minune a muzicii româneşti, a reuşit să fie protagonista unui moment senzaţional pe scena de la "Te cunosc de undeva". La numai 14 ani, Cireşica a reuşit să readucă în atenţia juraţilor vocea cântăreţei Whitney Houston.

Nicole a interpretat magistral melodia "I will always love you", lăsându-i pe juraţi cu gura căscată şi cu lacrimi în ochi. Cea mai exigentă dintre juraţii emisiunii, Ozana, a lăudat-o pentru reprezentaţia fără cusur! Cu pielea de ciocolată, părul creţ şi aşezată pe un scaun, Nicole Cherry ne-a adus aminte de regretata Whitney Houston.

Show-ul transformărilor "Te cunosc de undeva" revine din 9 septembrie, numai la Antena 1, de la ora 20:00!

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”: “Am pofte, dar mănânc puțin și mestec mult și bine. Mi-am schimbat... Adriana Trandafir, de pe platourile show-ului “Te cunosc de undeva!”, direct la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x