Antena Căutare

La 14 ani, artista americană nu era atât de talentată! Nicole Cherry a readus-o pe scenă pe Whitney Houston la "Te cunosc de undeva"! Juraţii au avut lacrimi în ochi!

Acum patru ani, fetiţa-minune a muzicii româneşti, a reuşit să fie protagonista unui moment senzaţional pe scena de la "Te cunosc de undeva". La numai 14 ani, Cireşica a reuşit să readucă în atenţia juraţilor vocea cântăreţei Whitney Houston.

Acum patru ani, fetiţa-minune a muzicii româneşti, a reuşit să fie protagonista unui moment senzaţional pe scena de la "Te cunosc de undeva". La numai 14 ani, Cireşica a reuşit să readucă în atenţia juraţilor vocea cântăreţei Whitney Houston.

Nicole a interpretat magistral melodia "I will always love you", lăsându-i pe juraţi cu gura căscată şi cu lacrimi în ochi. Cea mai exigentă dintre juraţii emisiunii, Ozana, a lăudat-o pentru reprezentaţia fără cusur! Cu pielea de ciocolată, părul creţ şi aşezată pe un scaun, Nicole Cherry ne-a adus aminte de regretata Whitney Houston.

Show-ul transformărilor "Te cunosc de undeva" revine din 9 septembrie, numai la Antena 1, de la ora 20:00!

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”: “Am pofte, dar mănânc puțin și mestec mult și bine. Mi-am schimbat... Adriana Trandafir, de pe platourile show-ului “Te cunosc de undeva!”, direct la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x