Antena Căutare

L-a întâlnit acum cinci ani și i-a transmis energia lui! Daniel Max Dragomir l-a adus pe Stromae pe scena de la "Te cunosc de undeva"

În cadrul celei de-a XV-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Daniel Max Dragomir s-a transformt într-un star internațional pe care l-a și întâlnit acum aproape cinci  ani, chiar în România: belgianul Stromae. Ce a ieșit? Un show de zile mari.

În cadrul celei de-a XV-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Daniel Max Dragomir s-a transformt într-un star internațional pe care l-a și întâlnit acum aproape cinci ani, chiar în România: belgianul Stromae. Ce a ieșit? Un show de zile mari.

Chiar ne-a vrăjit! Nina Simone a cântat și Sore a dispărut. Momentul a fost de-ar dreptul fascinant!... Ruleta i-a purtat noroc lui Biu Marquetti, iar Afric Simone a cucerit-o definitiv! Artista a mușcat dintr-un scaun... de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x