Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

La mulți ani, Liviu Vârciu! L-am văzut pe tocuri, cu perucă, „încorsetat” sau în rochițe de dantelă, dar astăzi nu vrem decât să îl vedem fericit!

Nu putea trece această frumoasă zi de primăvară, fără ca Echipa a1.ro să-i ureze lui Liviu Vârciu, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Te cunosc de undeva”, „La mulți ani!”

Nu putea trece această frumoasă zi de primăvară, fără ca Echipa a1.ro să-i ureze lui Liviu Vârciu, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Te cunosc de undeva”, „La mulți ani!”. Și cum Liviu are cam tot ce-și poate dori, ce-am mai putea noi să-i urăm?

Multă sănătatate, dragoste și inspirație pentru a da viață celor mai inedite personaje pe scena celui mai îndrăgit show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”. Și nici nu ar avea cum să fie altfel, căci spectacolul, muzica de excepție, cât și valoarea concurenților - toate sunt la superlativ! Iar Liviu face, ca de fiecare dată, o echipă grozavă cu Andrei Ștefănescu, „veteran” și el în emisiune!

L-am văzut pe Liviu Vârciu pe tocuri, cu perucă, cu ciorapi plasă, încorsetat sau în rochițe de dantelă, dar astăzi nu vrem decât să îl vedem fericit!

LA MULȚI ANI ÎNCĂ O DATĂ!

Video