Antena Căutare

Lidia Buble, despre Sebastian Muntean, care o imită, la “Te cunosc de undeva!”: “Nu mi se pare normal să fie mai frumos decât mine!”

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, campionul travestiurilor din acest sezon, Sebastian Muntean, se va transforma în buna sa colegă de culise și de canapea, Lidia Buble, și va cânta cel mai recent hit al acesteia, “Cămașa”.

Este una dintre cele mai grele transformări pe care le-am făcut la “Te cunosc de undeva!”. Mi-a fost cel mai frică din punct de vedere vocal, pentru că Lidia era în platou și îmi doream să fie mulțumită de prestația mea, dar și pentru că nu voiam să-i dezamăgesc pe bublișorii ei. Lidia, pe care o apreciez foarte mult ca om și artist, a fost foarte drăguță și, înainte de show, la machiaj, mi-a dat câteva sfaturi legate de mimică, gesturi, dar și de timbrul vocal”, spune Sebastian.

Inițial, Sebastian nu a dorit să renunțe la trenciul pe care urma să-l aibă pe el, pe scenă, la începutul melodiei. Însă, cu câteva momente înainte de show, a fost de acord să și-l dea jos și să rămână în cămașă, la fel ca Lidia în videoclipul pe care l-a avut ca referință.

Nu mi se pare normal să fie mai frumos decât mine! Sunt foarte geloasă!”, a exclamat Lidia, când l-a văzut pe Sebastian pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformarea lui Sebastian Muntean, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20.00, în gala care va desemna finaliștii celui de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x