Antena Căutare

Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la"

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la".

Liviu și Andrei au arătat deja că știu să facă show și de fiecare dată reușesc să aducă voia bună în platou, însă în această seară s-au întrecut chiar și pe ei! Aranjați de fetele de la machiaj, au reușit să se tranforme perfect în personajul lor și să ducă momentul până la capăt.

Baletul din spatele și întreg decorul au făcut ca scena să fie parcă tăiată din videoclipul original. Deși partitura nu -a ajutat prea mult, băieții au reușit să scoată un moment epic.

Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la"

„Am fost surprinsă să văd cum se poate face din nimic, ceva spectaculos”, a spus Ozana.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea lui Liviu și Andrei mai jos.

Bella Santiago a avut parte de o transformare senzațională la Te cunosc de undeva! Aceasta l-a interpretat pe în Hozier ... Schimbare totală pe scena de la Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade s-au transformat în Sonny & Cher și au int...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x