Antena Căutare

Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la"

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la".

Liviu și Andrei au arătat deja că știu să facă show și de fiecare dată reușesc să aducă voia bună în platou, însă în această seară s-au întrecut chiar și pe ei! Aranjați de fetele de la machiaj, au reușit să se tranforme perfect în personajul lor și să ducă momentul până la capăt.

Baletul din spatele și întreg decorul au făcut ca scena să fie parcă tăiată din videoclipul original. Deși partitura nu -a ajutat prea mult, băieții au reușit să scoată un moment epic.

Liviu și Andrei au arătat încă o dată că pot face show! Aceștia s-au transformat în Willy William și au cântat piesa "La la la"

„Am fost surprinsă să văd cum se poate face din nimic, ceva spectaculos”, a spus Ozana.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea lui Liviu și Andrei mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bella Santiago a avut parte de o transformare senzațională la Te cunosc de undeva! Aceasta l-a interpretat pe în Hozier ... Schimbare totală pe scena de la Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade s-au transformat în Sonny & Cher și au int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x