Antena Căutare

Liviu Teodorescu îi face declarații Alinei Pușcaș, la “Te cunosc de undeva!”: “O să mă gândesc la tine când o să cânt “Mă ucide ea””

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu se va transforma în Mihail și va cânta piesa “Mă ucide ea”, prilej de declarații neașteptate pe care i le va face prezentatoarei Alina Pușcaș

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu se va transforma în Mihail și va cânta piesa “Mă ucide ea”, prilej de declarații neașteptate pe care i le va face prezentatoarei Alina Pușcaș.

“M-a ucis piesa asta. Și femeia din clip. Și femeile, în general. Și tu, evident, mă ucizi... De fiecare dată când stăm aici, la interviu,... mă pierd. O să mă gândesc la tine când o să cânt piesa asta și cred că o să câștig gala”, îi mărturisește el Alinei Pușcaș, înainte să urce în liftul transformărilor.

Cum va reacționa Alina la vorbele lui Liviu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Nicoleta Nucă cântă operă pentru prima dată, în rolul Mariei Callas: “Mă regăsesc în rolurile de divă”... Momente emoționante la ”Te cunosc de undeva!”: Theo Rose și Florin Ristei i-au adus un tribut Angelei Moldovan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x