Antena Căutare

Liviu Teodorescu îi face declarații Alinei Pușcaș, la “Te cunosc de undeva!”: “O să mă gândesc la tine când o să cânt “Mă ucide ea””

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu se va transforma în Mihail și va cânta piesa “Mă ucide ea”, prilej de declarații neașteptate pe care i le va face prezentatoarei Alina Pușcaș

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu se va transforma în Mihail și va cânta piesa “Mă ucide ea”, prilej de declarații neașteptate pe care i le va face prezentatoarei Alina Pușcaș.

“M-a ucis piesa asta. Și femeia din clip. Și femeile, în general. Și tu, evident, mă ucizi... De fiecare dată când stăm aici, la interviu,... mă pierd. O să mă gândesc la tine când o să cânt piesa asta și cred că o să câștig gala”, îi mărturisește el Alinei Pușcaș, înainte să urce în liftul transformărilor.

Cum va reacționa Alina la vorbele lui Liviu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Nicoleta Nucă cântă operă pentru prima dată, în rolul Mariei Callas: “Mă regăsesc în rolurile de divă”... Momente emoționante la ”Te cunosc de undeva!”: Theo Rose și Florin Ristei i-au adus un tribut Angelei Moldovan...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x