Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

„Tu Alin Alin Alin, inima tu mi-o alini”. Mai știi piesa? Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat-o la „Te cunosc de undeva!”! S-a râs cu lacrimi! „Nu știu ce ți-au băgat în perfuzii!”

S-a râs cu lacrimi în cea de-a zecea ediție a acestui sezon „Te cunosc de undeva! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Sweet Kiss și au cântat „Alin, Alin". Unul dintre ei a venit să cânte direct de la spital!

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost Sweet Kiss și au cântat „Alin, Alin” la „Te cunosc de undeva!”.

Mai exact, Liviu Vârciu a pășit pe scenă la câteva ore după ce s-a externat din spital! Dar nu-i bai, că doar n-ar putea sta ceva în calea farmeculu său și al colegului său, Andrei Ștefănescu!

„Cineva ne sabotează. A strănutat în cabină. A dat cu bacterii și noi am venit și le-am luat din plin”, a spus Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu a ajuns în dimineața filmării la Urgență, unde a stat cu perfuzii câteva ore, fiind incertă participarea sa la show. Și Andrei Ștefănescu a avut nevoie de un consult medical chiar la platourile de filmare. I s-a făcut rău din cauza oboselii.

Cel mai complicat a fost, însă, pentru Liviu Vârciu. Deși medicul îi recomandase pauză vocală totală, el n-a vrut să renunțe și a cântat așa cum a putut piesa „Alin Alin”, a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei Ștefănescu.

„Liviule, nu știu ce ți-au băgat în perfuzii, dar ai o energie!”, i-a spus Aurelian Temișan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro