Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men", la Te cunosc de undeva!

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men".

Fiecare dintre jurați s-a ridicat cu un motiv. Ce au spus despre momentul "nebunaticeleor" Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu

Într-un decor parcă desprins din filme, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să ridice juriul în picioare cu prestația artistică pe care au avut-o.

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene unde interpretau fetele "Weather". Dezinvolți și plini de șarm feminin, cât se poate, piesa "It's Rainin' Men" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Juriul a dansat și a privit cu admirație de la început, întreg momentul.

"M-am ridicat pentru că piesa exprimă putere, puterea femeii asupra bărbatului. Senzațional, da!. M-am ridicat pentru că a fost spectacol. Ele au fost, așa, două nebunatice, mai ales când a coborât Liviu! A fost un moment exploziv!", spune Andreea

Bălan.

Cu pielea mulatră, frizuri bogate și haine pompoase, Liviu și Andrei au rupt scena Te cunosc de undeva! cu o prestați demnă de a fi ridicată la rangul de artă.

Ozana a așeptat momentul celor doi încă de la repetiții: "Știam că o să fie un wow, știam că vă place piesa, știam că o să cântați extrordinar"

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum "Weather Girls".

Ultimele știri