Antena Căutare

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men", la Te cunosc de undeva!

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men".

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men", la Te cunosc de undeva! Galerie
Fiecare dintre jurați s-a ridicat cu un motiv. Ce au spus despre momentul "nebunaticeleor" Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu

Într-un decor parcă desprins din filme, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să ridice juriul în picioare cu prestația artistică pe care au avut-o.

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene unde interpretau fetele "Weather". Dezinvolți și plini de șarm feminin, cât se poate, piesa "It's Rainin' Men" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Juriul a dansat și a privit cu admirație de la început, întreg momentul.

"M-am ridicat pentru că piesa exprimă putere, puterea femeii asupra bărbatului. Senzațional, da!. M-am ridicat pentru că a fost spectacol. Ele au fost, așa, două nebunatice, mai ales când a coborât Liviu! A fost un moment exploziv!", spune Andreea

Bălan.

Cu pielea mulatră, frizuri bogate și haine pompoase, Liviu și Andrei au rupt scena Te cunosc de undeva! cu o prestați demnă de a fi ridicată la rangul de artă.

Ozana a așeptat momentul celor doi încă de la repetiții: "Știam că o să fie un wow, știam că vă place piesa, știam că o să cântați extrordinar"

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum "Weather Girls".

Cosmin Seleși cântă cu bandul său în cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!... Tavi Clonda se transformă în Prince la Te cunosc de undeva!. Ce probleme a întâmpinat artistul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x