Antena Căutare

Lora, declaraţii emoţionante despre căsnicia sa! "Eşti minunea din viaţa mea"

O femeie puternică, artistă desăvârşită, maestră a transformărilor şi o soţie model. Vorbim despre frumoasa Lora, concurentă la "Te cunosc de undeva" şi jurat "Next Star.

O femeie puternică, artistă desăvârşită, maestră a transformărilor şi o soţie model. Vorbim despre frumoasa Lora, concurentă la "Te cunosc de undeva" şi jurat "Next Star.

Atunci când se află pe scenă, în faţa a mii de oameni, cântăreaţa dă tot ce are mai bun şi oferă un spectacol memorabil. Acasă, în schimb, este o femeie obişnuită, căreia îi place să fie iubită, alintată şi respectată. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Dan Badea şi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul autohton.

Iată o latură specială a Lorei!

Ești căsătorită de aproape doi ani. Cum l-ai cunoscut pe soțul tău, actorul Dan Badea?

Sunt căsătorită civil de mai bine de doi ani, iar pe 7 octombrie facem doi ani de când ne-am cununat religios. Ne-am cunoscut și ne-am împrietenit la ziua unui prieten comun. S-a legat atunci o prietenie foarte sinceră și frumoasă. Am reușit să găsesc un om normal si bun, în lumea nebună care m-a înconjurat mult timp, un om care mi-a fost de un ajutor fantastic. Acum, slavă Domnului, datorită faptului că o am și pe prietena mea, Oana, și a faptului că am reușit să-mi aduc familia la București, să locuiască lângă mine, am mai mulți oameni buni în preajma mea.

Ce te-a atras la soţul tau?

Exact ceea ce-ți povesteam mai devreme. Simțeam nevoia să fiu lângă un om sincer și bun.

Cine a făcut primul pas?

El. Eu nu fac niciodată primul pas.

Îţi doreşti copii?

Îmi doresc copii foarte mult, dar trebuie să mă dorească și ei și să creeze și soarta ambientul și condițiile în care să mă preocupe asta cu adevărat, adică să simt că este momentul pentru un copil. Îmi doresc, aș vrea să fie momentul, dar realitatea dură e că nu a venit timpul. Când va veni însă, voi fi o mamă foarte bună.

Care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care ai primit-o de la soțul tău?

“Ești minunea din viața mea!”

Jorge a câștigat cea de-a doua ediție a sezonului 6 ”Te cunosc de undeva!”... Imagini NEDIFUZATE din "Te cunosc de undeva"! Vezi pe AntenaPlay momente speciale din a doua ediţie a show-ulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x