Lora se întrece cu soțul ei, la pescuit!

Lora, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea din 13 septembrie, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, este pasionată de pescuit.

Lora, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea din 13 septembrie, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, este pasionată de pescuit.

Și cum prinde ocazia, Lora merge cu soțul ei, actorul Dan Badea, la pește, pe o baltă din apropierea Capitalei.

“Am crescut în Galați, și pasiunea asta o am de când eram mică. Și da, împart această pasiune cu soțul meu. Dacă e mai bun decât mine la pescuit? Nu! (râde). Bine, a prins de curând un crap de 9 kg, nu știu cum am să-l bat vreodată, l-a prins la lansetă. Ce am făcut cu peștele? L-am eliberat”, ne spune Lora.

Cel mai mare pește capturat de Lora, până acum, este un crap de 3,5 kg, pe care l-a prins la undiță.

“Cred că am făcut o combinație foarte dubioasă cu boabe de porumb fierte și îndulcite, niște atractant, plus niște substanțe dulci care atrag crapii, și nu mai țin minte dacă am pus și râmă în toată combinația asta. Eu fac cockteiluri de-astea pe loc, ca să văd la ce trage peștele. Și fac concurs cu soțul meu”, mai povestește artista. Peștele le place să-l facă saramură sau la grătar, iar mama Lorei îl pregătește la cuptor, “într-un mod genial, pentru care o ador”.

Ce personaj va imita Lora la “Te cunosc de undeva!”, în prima ediție a sezonului campionilor transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30.Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri