Loredana, invitat special în gala Piese de top la Te cunosc de undeva!

Loredana vine la show-ul transformărilor Te cunosc de undeva, deschizând o seară de excepție, în care concurenții se întrec în talentate.

Loredana, invitat special în gala Piese de top la Te cunosc de undeva!

antena 1

Cu doar câteva săptămâni înainte de marea finală a celui de-al şaisprezecelea sezon, bătălia pentru primele locuri în clasamentul transformărilor devine din ce în ce mai serioasă la Te cunosc de undeva!, iar provocările Ruletei, pe măsură. Pentru sâmbăta aceasta, tema stabilită – Piese de top, îi va pune pe mulţi în dificultate. Jurata X Factor şi Next Star, Loredana, va deschide seara de gală, alături de invitatul ei, finalisul X Factor, Adrian Petrache, cu un super recital.

„Această gală, Piese de top, nu putea începe decât cu un artist de top!”, îi va mărturisi profesorul de actorie, Cristi Iacob, Loredanei, în vreme ce Cosmin va completa: „Lori, ştii ce am făcut noi în ultimii 9 ani? Ţi-am făcut toată discografia!”. Mai mult, echipa Te cunosc de undeva! îi va prezenta artistei cele două transformări din acest sezon, cea a lui Radu Ştefan Bănică (Zig Zagga) şi cea a lui Pepe (Bună seara, iubito!), pe care aceasta le va discuta în detaliu, alături de juraţii transforming show-ului. Intregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!.

Ultimele știri