Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Maria Buză a câştigat al şaselea sezon "Te cunosc de undeva"

 

 I-a adus pe scenă, printre alţii, pe Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin sau Gene Kelly, dar marele trofeu l-a câştigat graţie Ioanei Radu, un personaj pe care l-a interpretat ideal.

I-a impresionat pe juraţi, i-a convins pe concurenţi şi, cel mai important, a mers direct la inimile celor din faţa micilor ecrane!

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, să ne ridicăm în picioare pentru Maria Buză, câştigătoarea sezonului cu numărul şase de la "Te cunosc de Undeva"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe