Antena Căutare

Maria Buză şi Paula Chirilă, speriate de acelaşi moment la Te cunosc de undeva! „Pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul!”

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, aduce împreună pe scena transforming show-ului două bune prietene şi împătimite într-ale transformărilor – Maria Buză şi Paula Chirilă

maria buza si paula chirila la te cunosc de undeva
Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, aduce împreună pe scena transforming show-ului două bune prietene şi împătimite într-ale transformărilor – Maria Buză şi Paula Chirilă. | Antena 1

Încercate din greu de-a lungul timpului cu personaje dintre cele mai complexe, cele două artiste au mărturisit la unison că încă există un moment care le taie respiraţia, la fiecare gală a show-ului.

„Orice aş face, orice personaj aş avea, oricât de mult aş lucra şi aş studia artistul, încât să pot căpăta siguranţă şi să nu am nicio grijă, tot liftul îmi dă cele mai mari bătăi de cap! Îmi e teamă de moarte, de n-ai văzut! Zici că sunt pe marginea acoperişului unui zgârie-nori!”, a mărturisit Maria Buză.

Maria Buză și Paula Chirilă, concurente la Te cunosc de undeva

Paula Chirilă a completat: „Cele mai mari emoţii le am la intrararea în lift, pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul!”. Totodată, Paula a mai spus că şi la machiaj există un accesoriu atât de necesar transformărilor care îi cam pune beţe în roate: „Lentilele de contact îmi dau mari bătăi de cap, am mari probleme să mă acomodez cu ele!”.

Citește și: Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim se tem de tocuri pe scena Te cunosc de undeva!: „Dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil”

Cum se vor descurca Paula şi Maria în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! şi ce personaje le va propune ruleta, telespectatorii vor putea urmări din 30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Când începe emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 17. Ce noutăți aduce show-ul de la Antena 1... De cine se teme Ionuț Rusu de la „Te cunosc de undeva!”: „Cel mai tare mă sperie...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x