Antena Căutare

Maria Dragomiroiu, pe scena Te cunosc de undeva în interpretarea MAGNIFICĂ a lui Theo Rose

Maria Dragomiroiu este personajul pe care îl interpretează Theo Rose, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

Maria Dragomiroiu este personajul pe care îl interpretează Theo Rose, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

”În contrast cu orchestra care este foarte activă și foarte ritmată, ea cântă lejer, cald, în registrul vocii vorbite. Fără efort.”, spune Ozana la lecția de canto.

”Cântă mereu cu ochii în sus. De cele mai multe ori are ochii mici... contemplativ maternă.”, îi spune și Andrei.

Theo Rose este mulțumită de melodia care i-a picat și abia așteaptă să o aducă pe scenă pe Maria Dragomiroiu: ”Mi-am dorit mult să cânt folclor în concursul ăsta. Aș fi încercat din toate zonele. Asta este o piesă etno pe care toată lumea o cunoaște. Trebuie să transmit multă voie bună și să cânt despre dragoste”.

Ți se face pielea de găină! Wiz Khalifa și Charlie Puth, pe scena Te cunosc de undeva! Liviu și Andrei au făcut un show ... Liviu Teodorescu aduce pe scena ”Te cunosc de undeva” măști, atitudine și dragoste. Într-un cuvânt: Paul Stanley...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x