Antena Căutare

Marilyn Monroe, Elvis Presley, Alice Cooper, Angela Gheorghiu și Aurelian Andreescu, la “Te cunosc de undeva!”

Prima sâmbătă din luna cadourilor aduce în dar telespectatorilor Antenei 1 o nouă seară magică a transformărilor, pe 3 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Cei zece concurenții vor mai avea la dispoziție doar două săptămâni pentru a reuși calificarea în Marea finală a celui de-al zecelea sezon.

Prima sâmbătă din luna cadourilor aduce în dar telespectatorilor Antenei 1 o nouă seară magică a transformărilor, pe 3 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Cei zece concurenții vor mai avea la dispoziție doar două săptămâni pentru a reuși calificarea în Marea finală a celui de-al zecelea sezon.

Spectacolul începe sâmbătă cu o nonconformistă a anilor ’90 care vine, în premieră, la “Te cunosc de undeva!” să cânte, alături de Florin Ristei și FreeStay, câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră: Silvia Dumitrescu. Ce cântece a ales aceasta să interpreteze, telespectatorii vor vedea, începând cu ora 20.00.

Va fi o seară a legendelor, sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”. Maria Buză și Pepe vor face un duet inedit, care nu a existat niciodată și care a fost inventat de ruleta personajelor special pentru ei.

Maria și Pepe vor da viață unor voci unice ale României, Angela Gheorghiu și Aurelian Andreescu, și vor cânta “Copacul”, una dintre cele mai frumoase piese ale muzicii românești. Misha o va întruchipa pe senzuala și fermecătoarea Marilyn Monroe, considerată cea mai mare divă a secolului XX, Dima Trofim îl va readuce la “Te cunosc de undeva” pe regele rock and roll –ului, Elvis Presley, mezina Adina Răducan se va transforma în “prima doamnă a cântecului american”, Ella Fitzgerald, în timp ce travestiul lui Dorian Popa ne va întoarce în anii ’30-’50 ai secolului trecut, pentru a o celebra pe Carmen Miranda, o artistă care și-a început cariera ca dansatoare de muzică braziliană.

Șerban Copoț îl va imita pe Alice Cooper, un rocker care, în cei peste 40 de ani de carieră, nu a încetat să șocheze publicul prin aparițiile sale terifiante, Amna va întruchipa un star al anilor ‘70-’80, pe care personal îl îndrăgește foarte mult, Bonnie Tyler, Nico va interpreta un hit din topurile acestui an, transformată în Dua Lipa, în vreme ce Lucian Ionescu va juca în travesti un personaj popular din zona Sălajului, interpreta Sava Negrean Brudașcu.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” prezentat, și în această săptămână, doar de Cosmin Seleși.

Andreea Bălan, moment de sinceritate: „Iubesc să fiu româncă pentru că suntem oameni buni în suflet!”. Mesajul artistei ... Marilyn Monroe, Elvis Presley, Alice Cooper, Angela Gheorghiu și Aurelian Andreescu, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x